Kom och jobba hos oss!

Roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss i Samordningsförbundet i Västra Skaraborg!

VI SÖKER:

utbildningsledare

Samordningsförbundet har beviljats ett nytt tvåårigt europeiskt socialfondsprojekt, ESF-projekt, med namnet Kick off där arbetsgivare ska erbjudas kompetensutveckling i syfte att bredda sin rekrytering för ett mer inkluderande arbetsliv. För detta projekt söker vi en utbildningsledare vars uppgift främst blir att koordinera och leda utbildningsinsatser.
 
Beskrivning av tjänst
I rollen som utbildningsledare kommer du att planera och hålla i utbildning av grupper. Under projekttiden kommer ca 300 personer att få utbildning i mindre grupper vid två tillfällen per termin som du håller i, dessa är förlagda på deltagarnas arbetsplatser som finns någonstans i Västra Skaraborg. Du kommer att leda framtagandet av utbildningsmaterial kring diskriminering, jämställdhet, kommunikation och normkritik som du sedan använder dig av för att utbilda grupperna. I rollen ingår också att dokumentera aktiviteterna enligt ESF:s rutiner. Du kommer att ingå i projektets ledningsgrupp och arbeta i nära samarbete med projektledaren. 
 
Kvalifikationer
Du har en lämplig universitets- eller högskoleutbildning inom relevant ämnesområde såsom; personalvetenskap, pedagogik, arbetsvetenskap, beteendevetenskap etc. Vi ser helst att du har erfarenhet av att leda, organisera eller undervisa. 
 
Du är van att tala inför grupp och besitter god retorisk förmåga samt en förmåga att inspirera och skapa delaktighet. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse för utbildningsområdet. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa struktur. 
 
Goda kunskaper inom Officepaketet samt B-körkort är krav.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 

Placeringsort                      Skara
Yrkesroll                            Utbildningsledare
Omfattning                         Heltid
Typ av anställning             Allmän visstidsanställning 2019-04-01 - 2021-01-31,
                                             med 6 månaders provanställning  
Skicka ansökan till            svsfinsam@svsfinsam.se
Sista ansökningsdag         2019-01-20
Tillträde                             2019-04-01

Kontaktperson                   Christel Martinsson, Förbundschef
Telefon                               070 21 28 398

Kommunikatör

Beskrivning av tjänst
Vi söker dig som önskar vara med och utveckla vårt kommunikationsarbete och ansvara för förbundets administrativa arbetsuppgifter!   
 
Som kommunikatör kommer du att ansvara för organisationens hemsida och nyhetsbrev. Du kommer hålla i eventplanering och resultatuppföljning via digitala enkätsystem. I rollen som kommunikatör ingår även att omvärldsbevaka och uppdatera sociala medier samt vara organisationen behjälplig vid framtagande av informationsmaterial för tryck och digitala kanaler. Tjänsten innehåller också förbundets administrativa arbetsuppgifter så som att skriva protokoll, fakturahantering, kansliansvar samt projektadministration och att samla in rapporter.
 
Kvalifikationer
Vi tror att du har en lämplig utbildning inom information eller kommunikation på eftergymnasial alternativt högskolenivå eller annan relevant utbildning. 
 
Vi söker dig som är strukturerad och har en hög social kompetens samt är skicklig på att uttrycka dig målgruppsanpassat i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och har lätt för att se helhetslösningar med en god analytisk förmåga.
 
Kunskaper inom program för eventplanering, grafisk formgivning och webbpublicering är meriterande.

Goda kunskaper inom Officepaket är ett krav.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 

Placeringsort                  Skara
Yrkesroll                             Kommunikatör Administratör
Omfattning                     Heltid, 100%
Typ av anställning             Allmän visstidsanställning 2019-04-01 - 2021-03-31
                                            med 6 månaders provanställning  
Skicka ansökan till            svsfinsam@svsfinsam.se
Sista ansökningsdag         2019-01-20
Tillträde                              2019-04-01

Kontaktperson                   Christel Martinsson, Förbundschef
Telefon                               070 21 28 398