SVS

Kom och jobba hos oss!

Roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss i Samordningsförbundet i Västra Skaraborg!

Verksamhetsutvecklare
Vårt förbund växer och vi söker nu en verksamhetsutvecklare som vill driva och utveckla förbundets insatser!
 
I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att utveckla, samordna och följa upp de insatser som Samordningsförbundet Västra Skaraborg driver. Du kommer att vara med i olika insatsers uppstart och sedan följa dem som processtöd under insatstiden, men även ta över implementerade verksamheter och samordna och driva dem vidare. Tyngdpunkten i tjänsten kommer att vara samordning med fokus på att skapa fungerande samarbeten mellan deltagande parter samt uppföljning av insatsernas resultat. Som verksamhetsutvecklare kommer du också att vara ett strategiskt stöd för förbundschefen.
 
I dagsläget implementerar kommunerna ESF projektet Level Up och som verksamhetsutvecklare blir ditt största uppdrag att bygga upp strukturer och processer för att samordna fortsättningen, Level Upgrade, samt skapa nätverk för samverkan mellan deltagande kommuner och arbeta med stöd för deltagande personal.
 
 
Kvalifikationer
Du har en lämplig universitets- eller högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller annan inriktning som bedöms relevant för uppdraget. Vi ser helst att du har erfarenhet av att leda, organisera eller projektera. Du har erfarenhet inom offentlig förvaltning och kunskap kring de förutsättningar som råder i våra parters verksamheter.
 
Som person är du initiativtagande och ansvarstagande. Du kan organisera och strukturera ditt arbete och är en god kommunikatör både i tal och skrift. Vidare är du van vid att arbeta strategiskt och har en fallenhet att samarbeta och bygga goda relationer.
 
Goda kunskaper inom Officepaketet samt B-körkort är krav.
Tillgång till egen bil är önskvärt.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 
Kontaktperson                  Christel Martinsson, Förbundschef
Telefon                             070 212 83 98
Placeringsort                    Skara
Yrkesroll                           Verksamhetsutvecklare
Typ av anställning            Allmän visstidsanställning till och med 2020-05-31
Skicka ansökan till            svsfinsam@svsfinsam.se
Sista ansökningsdag         2019-05-05
Tillträde                            2019-08-12