SVS

Lediga tjänster

Vi har för närvarande två lediga tjänster. Håll utkik här för att få reda på när vi söker nya medarbetare!

Från och med den 1 januari 2021 går Samordningsförbundet Västra Skaraborg ihop med de andra samordningsförbunden i Skaraborg till ett enda förbund, Samordningsförbundet Skaraborg, därför söker vi nu tjänster till Samordningsförbundet Skaraborg!

Processtödjare, vikariat

Vi söker dig som vill arbeta som processtödjare i vårt nya samordningsförbund, Samordningsförbundet Skaraborg med placering i Skövde.
 
Beskrivning
I rollen som processtödjare kommer du att arbeta med att ge stöd till, följa upp och utvärdera förbundets alla insatser. Du kommer att arbeta både med den interna kvalitetsprocessen men även vara ett nära verksamhetsstöd till alla projektägare i syfte att utveckla och kvalitétsäkra. Som processtödjare kommer du också att representera Samordningsförbundet i insatsernas styrgrupper samt finnas kvar som ett stöd för att vidareutveckla redan implementerade insatser genom att samordna och verka för resultatspridning. Vidare kommer processtödjaren vara den person på förbundet som ansvarar för uppföljningssystemet SUS, sektorsövergripande uppföljningssystem.

Kvalifikationer
Du har en universitets- eller högskoleutbildning eller annan utbildning som anses lämplig för tjänsten exempelvis inom; Beteendevetenskap, arbetsvetenskap eller rehabilitering. Erfarenhet från liknande arbeten och/eller arbete i Samordningsförbund är meriterande liksom god kännedom om förbundets fyra parters verksamheter med en eventuell arbetslivserfarenhet från någon av dem.

Du är van att leda grupper och har en förmåga att skapa samsyn och förståelse. Du är bra på att synliggöra och driva processer och har ett tydligt resultatfokus. Du har en god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och vara din egen drivmotor samt är bekväm med att presentera resultat både skriftligt och muntligt. Kompetens inom att leda i samverkan är önskvärt.

Goda kunskaper inom Officepaketet samt B-körkort är krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kontaktperson Christel Martinsson, förbundschef
Telefon 070-212 83 98
Placeringsort Skövde
Yrkesroll Processtödjare
Typ av anställning Vikariat 100 %, 2021-03-01 – 2023-02-28
Skicka ansökan till svsfinsam@svsfinsam.se
Sista ansökningsdag 2021-01-17
Tillträde 2021-03-01

Näringslivskoordinator,  ESF-projekt

Vi söker dig som vill arbeta som näringslivskoordinator i ESF-projektet Cresco Creare med Samordningsförbundet Skaraborg som arbetsgivare.
 
Beskrivning
I rollen som näringslivskoordinator kommer du att arbeta mot 12 kommuner med att utveckla och samverka. Du jobbar som en form av brygga mellan privat näringsliv, kommun och ideell sektor för ökad samverkan med projektet. Du tar tillvara de strukturer som finns, bygger nätverk och med innovation och kunskap om arbetsmarknadsfrågor skapas fler praktikplatser för olika målgrupper.
 
Det geografiska området är brett och det är därför av stor vikt att du arbetar behovsbaserat för att prioritera ditt arbete. Du skapar vid behov utbyte och insatser som rustar såväl privata, ideella och kommunala arbetsgivare för att ta emot praktikanter, ex genom att tillsammans med samordningsförbundet arrangera handledarutbildning. Du deltar i projektgruppen och nätverk med samordnare, ditt närmsta bollplank blir projektledaren.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning relevant för tjänsten. Du har enkelt för att ta kontakt och skapa relation med och mellan människor samt är bra på att målgruppsanpassa kommunikation. Erfarenhet från näringsliv och ideell sektor i Skaraborg är meriterande, och det är en fördel med kunskap om samordningsförbundets fyra parter.
 
B-körkort är ett krav och tillgång till bil är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kontaktperson Christel Martinsson, förbundschef
Telefon 070-212 83 98
Placeringsort Skövde
Yrkesroll Näringslivskoordinator
Typ av anställning Visstidsanställning 100 %, 2021-01-01 – 2022-12-31
Skicka ansökan till svsfinsam@svsfinsam.se
Sista ansökningsdag 2021-01-17, men vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess
Tillträde snarast